Jan 22, 2010, 12:57 PM

С теб... без теб 

  Poetry » Love
846 0 1

Мога да летя,
щом погалиш ме с ръка;
високо в небето да кръжа,
щом езикът ти остави по кожата следа;
над болката мога да се извися,
усмивката когато видя;
мога света на плещите си да го понеса,
когато от устните ти те отпия.

………………………………..

Мога да умра,
когато сутрин ме оставиш сам;
спомените мога да ги изстудя,
когато образът ти стопля ме едвам;
под мъката си мога да се скрия,
когато далече си от мен
и мислите си мога в шепа да ги стрия,
когато отива си без теб и този ден.


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??