Jul 20, 2016, 4:35 PM

С тъмнина те прегръщам 

  Poetry » Other
393 1 4

С тъмнина те прегръщам,

нежна, ефирна.

Към мен аз те връщам,

нали съм немирна...

 

И в обятия звездни

ще те люлея.

Ще преспиваме бездни

докато ти пея.

 

 Ще прескачаме сънища

като децата щастливи.

Подарявам ти бъдеще

и копнежи красиви!

 

 

 

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??