20.07.2016 г., 16:35 ч.

С тъмнина те прегръщам 

  Поезия » Друга
392 1 4

С тъмнина те прегръщам,

нежна, ефирна.

Към мен аз те връщам,

нали съм немирна...

 

И в обятия звездни

ще те люлея.

Ще преспиваме бездни

докато ти пея.

 

 Ще прескачаме сънища

като децата щастливи.

Подарявам ти бъдеще

и копнежи красиви!

 

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??