Oct 1, 2011, 7:09 PM

С всяка сълза 

  Poetry » Love
588 0 0

 С всяка слълза изплащам си чувствата,

 захвърлени в пепелта.

Молеха за милост те,

но на молбата нямаше кой да се отзове.

 

 С всяка сълза изливам болката

нестихваща, изгаряща.

Обещаваше, че още малко и си тръгва,

но стои в сърцето още и не помръдва.

 

С всяка сълза изпращах ти послание,

но как да надникнеш в чуждо съзнание.

Как да разбереш чужда мъка?

Дано след теб да си взема поука.

 

С всяка сълза те търсех и горях,

заради теб едва не умрях!

Но това ще разбереш ти,

когато някой те замести!

 

 Той до мен ще стои

и любовта ще съживи!

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??