Nov 23, 2024, 1:45 PM

Сам срещу вятъра! 

  Poetry
35 0 0

Сам срещу вятъра!?

 

 

Макар и късно, разбрах магията на успеха,

това не е леко, но душевен балсам..утеха!

Мисли коренно различно от тях..,без съображения,

срещу вятъра ще да вървиш, макар и  в недоумения?

 

Наричай нещата с истинското им име...недей мълча,

аз,твоя веътрешен глас, ще помагам..без да те гълча!

Навлизай дълбоко в нещата...мисли,противоречи сам себе,

плодовете идват доста късно, но никой не ще ти ги отнеме!

 

 

23.11.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??