Jul 7, 2006, 10:55 AM

Сам съм 

  Poetry
783 0 5
Гледам от прозореца.
Хората се разминават по улицата.
Носят си деня в ръцете.
Някои самоотвержено,
а някои просто така.
Аз съм сам.
Слушам музика.
Не искам да пия повече –
не ме хваща.
Мърморя си:
“Колко малко е животът
и колко много ми остава”.
Тежи ми.
Натиска ме.
Кара ме да го усещам.
Стяга ме.
Не мога да спя.
Не сънувам.
Песимист съм.
Подхлъзнат съм,
от самия себе си.
Скучен съм си.
Затова не мога да се разкажа...
И правя лошо впечатление.
Изпадам в тиха кома от недостиг на чувства.
Всичките ги раздадох.
Празен съм.
Гледам долу,
на улицата ме няма.
Колко много отминаващи..
Гледам от прозореца.

© Майк Тайсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??