Dec 3, 2008, 12:05 PM

Сама 

  Poetry » Love
600 0 5

Стоя сама

в тъмнината на нощта,

спомени се блъскат

и нахлуват яростно в мен.

Къде си ти

да чуеш моето сърце

как силно тупка и копнее

да си тук и да се слеем в едно.

© Петя Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??