3.12.2008 г., 12:05 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
581 0 5

Стоя сама

в тъмнината на нощта,

спомени се блъскат

и нахлуват яростно в мен.

Къде си ти

да чуеш моето сърце

как силно тупка и копнее

да си тук и да се слеем в едно.

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??