May 6, 2010, 8:49 PM

Само един 

  Poetry » Other
554 0 0

                                                    Само един

Чувството е странно,
но ти знаеш, че съм от друг отбор.
Единствената тук,
която не е преструвка.
Не ми пука за теб,
давам по-малко за останалите.
Душата ми мълчеше досега, но
накарай болката да спре веднага.
Историята се повтаря пак.
Троша костите им,
разгадавам тайните им,
разхвърлям ги на парчета.
Преструвах се и чаках чак до днес,
за да се боря с това, което съм.
Не спасявай само един -
никой не е като останалите...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??