Jul 30, 2007, 5:54 PM

Само една душа 

  Poetry
735 0 4
Само една душа

Разбивах каменни стени с юмруци.
Въглени живи горяха плътта.
Сама си избодох очите.
Вървях под ръка със смъртта.
Тръни обезобразиха лицето,
рисуваха грозни черти.
Тъгата изтръгна сърцето
и като сухо листо надроби.
Сама се изтезавах със надежда,
болката на тялото да победи
онази, другата в душата,
която много повече боли.
Но раните по тялото зарастват,
не оставиха по кожата следи.
От мене вече нищо не остана,
освен една душа, която да боли.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??