Jun 11, 2007, 3:34 PM

Само лъжа, никога истина 

  Poetry
618 0 1

                                        Само лъжа, никога истина.
Само ме лъжеше,
само ме насилваше,
да бъда добър с теб,
но аз не бях съгласен,
защото казваше само лъжа.


Ти каза, че ме обичаш,
но не го показваше.
Казваше само лъжа,
а никога истина.

© Виктор Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • какво ли правех като бях в трети клас?Сигурно съм се ровил по пясъчниците.И ако това не е добра идея
Random works
: ??:??