С А М О Н А П Р Е Д
В поезията обратен път няма,
не можеш,да се върнеш,откъдето си тръгнал,
преминал веднъж през лъжа и измама,
осъзнал я,ти вече си я загърбил.
Пътуването към самия теб продължава
с нови възторзи и творчески вдъхновения,
към нови хоризонти пълни със изненади,
носещи на Душата Надежда за Изцеление.
03.07.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.