Feb 18, 2010, 7:40 PM

Само по кутия 

  Poetry » Humour
596 0 10

(из цикъла „Вицове в рими”)

„Госпожице, от вашето СV
разбирам, че последната година
била сте секретарка в КТV...”
„В рекламата работих, господине.”


„Така... добре... владеете език...
компютърна грамотност... да... отлично...
красива сте... обличате се шик...
шофирате... добре... А нещо лично


да ви попитам. Пушите ли?” „Само
след секс запалвам по една цигара.”
„Е, значи и с това проблеми няма...
И още нещо... в работата стара


доколко ангажирана, кажете,
в работно време бяхте?” „Ами ние
различно бяхме през деня заети,
но средно, мисля, пушех по кутия!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??