18.02.2010 г., 19:40 ч.

Само по кутия 

  Поезия » Хумористична
633 0 10

(из цикъла „Вицове в рими”)

„Госпожице, от вашето СV
разбирам, че последната година
била сте секретарка в КТV...”
„В рекламата работих, господине.”


„Така... добре... владеете език...
компютърна грамотност... да... отлично...
красива сте... обличате се шик...
шофирате... добре... А нещо лично


да ви попитам. Пушите ли?” „Само
след секс запалвам по една цигара.”
„Е, значи и с това проблеми няма...
И още нещо... в работата стара


доколко ангажирана, кажете,
в работно време бяхте?” „Ами ние
различно бяхме през деня заети,
но средно, мисля, пушех по кутия!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??