Jul 14, 2010, 4:59 PM

Само ти 

  Poetry » Love
865 0 3

 

 

Само ти познаваш по кожата ми тайните пътеки,

само ти с дъха си сплиташ във къдриците слънца,

само твойте длани пият на желанието ехото,

само твоите очи намятат със зелено мойте рамена.

Само твоят шепот буди хиляди лавини нежност,

само ти със устни възкресяваш пролетта,

само твоят вкус кашмирено люлее ме в безбрежие,

само твоят допир ми напомня вечността.

Само ти раздираш дните ми с мълчание,

само ти кървиш във лабиринта - самота,

само ти танцуваш в мен с вихрушки, бури, урагани,

само ти, единствен, стреляш винаги в целта.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??