Feb 1, 2009, 11:07 AM

Само това остана 

  Poetry » Love
402 0 2


          Някога бяха сълзи и още нещо,
          сега не остана нищо.
          Има само празен поглед,
          остана празно едно сърце.

          А ти питаш ли се?
          Кой какво спечели или загуби?
          Дали аз не спечелиш повече от теб,
          дали тоя камък в гърдите е моята награда?


          За това, че обичал съм скала,
          или просто лъжите са се вкаменили,
          пречещи на любовта да достигне там,
          където беше някога моята душа...

         

          На прах разбит е животът без любов,

          дори до мен да е не ще усетя този огън нов.
          А само студ, хлад и мраз сковали ме,
          оставам сам и само моля се.
 

© Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не разбрах това " Дали аз не спечелиш повече от теб,..."
    "аз не спечелиш" ??
    Иначе много ми хареса.
    Както и да е, Честит Рожден Ден !!!
  • тц
Random works
: ??:??