May 15, 2018, 7:47 AM

Само за мен 

  Poetry » Other
474 0 2

Слънце в косите.
В облачен ден.
Слънце в очите.
Отново съм в плен.
Цветни петна. 
Цветни лица.
Гонят се сенки.
Светли. И слънчеви.
С дъх на кафе.
И аромат.
Толкова много.
И само за мен.
Слънце в душата.
В облачен ден.

© Veselina Petrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??