Jul 16, 2008, 3:46 PM

Само за теб 

  Poetry » White poetry
945 0 3

Прегърни ме нежно,

сложи ме до твоето сърце

и от късче лед

ще се превърна в пламъче огнено,

което ще те топли

в самотните дни и нощи.

Бъди с мене още!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??