16.07.2008 г., 15:46 ч.

Само за теб 

  Поезия » Бели стихове
1022 0 3

Прегърни ме нежно,

сложи ме до твоето сърце

и от късче лед

ще се превърна в пламъче огнено,

което ще те топли

в самотните дни и нощи.

Бъди с мене още!

© Ралица Недева Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??