Jun 17, 2009, 11:46 AM

Самодива 

  Poetry » Love
436 0 1

Самодива®

 

Нежна, красива

като самодива,

боса вървя

по росна трева.

Минавам през нея,

духът ми се рее.

Звездите блещукат,

щурчета свирукат.

Вятър повява,

луна ме огрява.

Нямам одежди,

поглед не свеждам.

Тъмнина ме обвива -

аз пак съм щастлива!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??