Бяла самодива
с плът за продан
тъй горчива!
Млада блудница,
тъй самотна,
отново скитница!
Демон тъмен,
подирил мъст
по пътя стръмен!
Плът раздрана,
океан от кръв,
коварна рана!
Бездънна паст,
отворена широко,
жадна е за власт!
Безпомощна ръка
се подава от пръстта,
чакаща смъртта!
Безгласно вика,
калта поглъща,
затъва в мъка!
Прободена блудница,
базплътна самодива,
бездиханна смъртница!
© Зори All rights reserved.