Jul 9, 2009, 9:25 AM

Самодивското кладенче 

  Poetry » Love
671 0 17

 

Благодаря, че спря при мене!

Аз съм още самодивски геран.

Цяла да тръпнеш от чисто, студено,

ситост, наслада мога да дам!

 

Аз съм аязмо тихо и свято.

Нежност, Прохлада - в шепа ги нося.

Влиза по риза жаркото лято,

в мен се потапя дългокосо и босо.

 

По устните ти щом гори,

разбираш Вечното що значи.

Аз си оставам...Ти - върви!

От Бог, не може другояче!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??