Откъртвам те от себе си
като пиявица…
Отскубвам те от себе си
като кърлеж…
Премахвам те от себе си
като медуза…
Прогонвам те от себе си
като оса…
Размазвам те…
като преял комар…
Изчиствам се от тебе…
и от всичко, което си успял да изсмучеш от
благодатната ми плът…
Отлюспвам те …
като струпче от
заздравяваща
рана!
© Ангелина Стойчева All rights reserved.