Dec 16, 2016, 11:09 PM

Самопризнание 

  Poetry » Humour
359 0 4

Не зная защо, но така се увличам
все по различни изгори.
Май себе си само най-вярно обичам,
щом в мен егоизмът говори.

 

Когато ме гледат с искра във очите,
пробужда се в мен самодива.
Я, вие си лягайте кротко да спите -
на мен зрънце грях ми убива.

 

Върти ме хормонът без жал и почивка,
прелитам от трънка на глог.
Огрявам пространството с празна усмивка
и сбирам богат каталог.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??