Aug 27, 2007, 2:35 PM

Самота 

  Poetry
720 0 2
Самота


Сама!
Без тебе съм сега
и проклинам своята съдба.
Защо не бях добра?
Защо не бях жена?
Сякаш звяр от мен излезе
и те взе...
Проклинам своите дни!
Проклинам сладникавите си мечти,
от тях единствено боли!
Ще бъда все сама,
докато за тебе стене моята душа.

© Пламена Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??