Mar 28, 2012, 2:22 PM

Самотата ли те убива? 

  Poetry » Love
571 0 4

 

 

 

Тя ли те убива и те кара да тъгуваш,

да изгаря сърцето отвътре и да боли.

Когато искаш нечии устни ти да целуваш,

а те да са далеч, при някои други, нали...

 

Тя ли те кара да бъдеш тъжен, сломен,

да мечтаеш за нещо, а да го няма.

Да живееш от любовта ти наранен

и да знаеш, че тя е само измама.

 

Чувството ли те убива, или страха,

който ранява душата ти и пак те боли.

Тя ли е тази горчива, тежка самота,

която толкова много те нарани.

 

Самотата има ли способност да убива,

всичко да изпепелява след себе си тя.

Нима с тъга и болка се слива,

за да изпепели до дъно любовта.

 

Самотата ли теб ще прекърши,

както вятър клоните на дръвчето.

Но щом любовта със самотата завърши,

значи прекършено ще бъде сърцето.

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??