Dec 21, 2011, 9:08 AM

Самотници, не идвайте при мен 

  Poetry
748 0 2

САМОТНИЦИ, НЕ ИДВАЙТЕ ПРИ МЕН

 

Самотници, не идвайте при мен!

Самички си ближете,моля, раните!

И без това животът е проблем,

не искам да ви слушам вече драмите.

 

Самотници с увяхнали души -

високи, ниски, руси, кестеняви,

изнервени от липса на пари -

изчезвайте и да сте живи, здрави!

 

С любов ви раждат майките ви - знам,

до гроба им сте техните синчета.

Животът е преливащ океан

от недорасли плуващи момчета.

 

Самотници, не идвайте при мен,

ще ви простя, но няма да ви кажа.

А после, във самотния ми ден,

аз себе си заради вас ще мразя.

 

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??