Aug 14, 2008, 9:30 AM

Самотно 

  Poetry » Love
620 0 11


Самотна пейка
на малка, цветна алея.
Самотно седя...
Самотно мечтая...
Самотно чакам...
Самотно с теб говоря,
със самотен телефон,
единствена връзка
между две
самотни души,
самотни сърца,
самотни тела,
със самотна неотпита
гореща страст,
закътана дълбоко.
Самотно замлъкнал телефон
в самотна тишина,
без любим глас,
без шепот,
без въздишки,
страстни думи.
Самотно бленувам
за сладки, страстни устни,
целувки, ласки, прегръдки...
за две омайващи очи...
Самотно чакам
на самотната алея...

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??