May 12, 2010, 9:57 PM

Сбогом 

  Poetry » Love
1083 1 21

СБОГОМ

 

Дойде моментът да ти кажа “Сбогом!”

Раздялата на прага ни седи…

Със теб да бъда повече не мога,

запалила съм своя жертвен огън -

на кладата са всичките мечти.

 

Бленувахме ги заедно, тихомълком…

Накрая с друга ти ги сподели.

А аз преглъщах тайно всяка мъка,

усмивката ти носех на разлъка

и чаках да престане да боли.

 

В сърцето спомените наши нося,

оставили в душата ми бразди.

В гърдите ми надигат се въпроси…

Не искам любовта ти аз да прося,

когато другаде я посади…

 

Сега си тръгвам. Вътре в мене стене.

Излях във рими всичките сълзи.

Различен път със тебе ще поемем…

От стиховете ми, за теб родени,

частица, моля те, си запази.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Анахид Чальовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??