Oct 5, 2016, 9:30 PM

Сбогом 

  Poetry » Love
281 3 3

Не желая да мисля за теб.
А не искам ли, значи ще мога.
Ще зазидам те във стихоплет,
за да спре тази страшна тегоба.

 

Ще забравя и ще си простя
слабостта, и наивните чувства.
Преболяла, ще се закаля
и най-сетне от теб ще се пусна.

 

Ще съм силна и ще продължа.
И няма, няма да мисля за тебе.
Остани в този стих, тук, сега!
Сбогом, казвам ти. Вече е време.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??