May 22, 2009, 10:46 AM

Сбогувах се 

  Poetry » Love
1295 0 5

Сбогувах се днес със сърцето,

изпратих го с теб да върви!

Отивате, казваш, на място, което

е без любов и по-малко боли!

 

 

В багажа събрах и всички спомени,

но не ще ти потрябват, щом няма любов!

И всички сълзи, за тебе отронени,

приготвих последно и сега за път си готов!

 

 

Оставих си само грешките -

да се уча от тях занапред!

Онези от тях, най-тежките,

най-силно ще ме пазят от теб!

 

 

Грешка е, мислих си, да кажа "Обичам те",

всеки път безмълвна пред тебе стоях!

Но грешка оказа се, знаеш ли,

точно това, че го премълчах!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??