Jan 13, 2018, 6:18 PM

Сбогуване 

  Poetry » Other
527 0 2

Tи каза че си тръгваш в сряда
и в погледа прозираше тъгата
Ти знаеше че ние сме безсилни
да преобърнем хода на съдбата 

 

посегна да помилваш Ти лицето ми
сълзите ми попиха във ръцете Ти
защото знаехме че няма да се видим
и аз не можех да приема че е края

 

Ти каза че си тръгваш в сряда
аз нямах сили да ти кажа сбогом
макар да знаех че оставам сам
Ти не ми каза че ще е завинаги

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??