13.01.2018 г., 18:18 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Друга
520 0 2

Tи каза че си тръгваш в сряда
и в погледа прозираше тъгата
Ти знаеше че ние сме безсилни
да преобърнем хода на съдбата 

 

посегна да помилваш Ти лицето ми
сълзите ми попиха във ръцете Ти
защото знаехме че няма да се видим
и аз не можех да приема че е края

 

Ти каза че си тръгваш в сряда
аз нямах сили да ти кажа сбогом
макар да знаех че оставам сам
Ти не ми каза че ще е завинаги

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??