Apr 14, 2012, 8:58 PM

Сбогуване с морето 

  Poetry » Phylosophy
379 0 0

          Сбогуване с морето

 

Море, море,

лазурните ти дни са

преброени!

Очакват  те

самотни брегове…

Ще късат мрежите,

от слънце изтъкани,

неканените

зимни  ветрове…

 

О, ти ще затъжиш,

загледано в безкрая,

разплакано

от късни дъждове…

Ще протестираш!

И ще се бунтуваш,

зная!

И бурята

 във тебе ще реве…

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??