Dec 16, 2009, 10:10 PM

Сбъдване по Коледа 

  Poetry
773 0 11

Като огнени мъниста във нощта

коледни искрици пръскат светлина,

мъчат се да сгреят нечия душа,

жадно вперила очи в тази красота.

 

Ще успеят ли да върнат радостта

на притиснатите в ежедневна сивота,

ще отприщят ли стаената ни доброта,

тъй дълго впримчена в обръч самота.

 

А сърцата как копнеят като малките деца

и очакват сбъдване на коледните чудеса,

и отново повикът извечен на една звезда

да дари с обич всяка протегната ръка.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??