Apr 24, 2007, 9:27 AM

Сценарий 

  Poetry
536 0 4

Сценарий
   на Миро

Бориш се за своето Аз...
но накрая те купува...

Дава повече - да си послушен.
Свел глава - и си мълчиш...
Прави от живота ти предишен -
лош сценарий... Вече не летиш.

Кюташ си - нека те овикват.
Стискаш зъбите, макар и прав,
но ти пука - трудно свикваш -
повечко пари и някой калпав нрав.

Що да питаш: "Право или криво?"
"Прав си шефе! Колко си добър!"
Има доста Задници наблизо
и понамирисва на яхър.

Повечко - да те залиса
и забравяш думичката:"НЕ!".
"Прав си Шефе!"- почва да ми писва,
да съм вечно свит - на колене!!!

Включвам Нагревателя на 4.
Вдигам кръвно, кипвам не веднъж.
И... до там съм. Бързичко досещам се,
как ще махам гащи -гол- и в пек, и в дъжд.

Бориш се. Накрая те купува...

Сценаристът.

7. 04. 2001
 

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??