Jan 24, 2009, 10:49 PM

Счупена... 

  Poetry » Other
550 0 0

***

Снишавам се...

ставам все по-малка.

Разбивам се...

нима това е жалко?

 

Разкъсвам се...

на мънички парчета.

Намразвам се...

изгубвам се в небето.

 

Примирявам се...

дори без да го искам.

Оставям се...

умъртвена, но истинска!

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??