24.01.2009 г., 22:49 ч.

Счупена... 

  Поезия » Друга
549 0 0

***

Снишавам се...

ставам все по-малка.

Разбивам се...

нима това е жалко?

 

Разкъсвам се...

на мънички парчета.

Намразвам се...

изгубвам се в небето.

 

Примирявам се...

дори без да го искам.

Оставям се...

умъртвена, но истинска!

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??