Feb 22, 2009, 4:01 PM

Седефени искри 

  Poetry
692 0 18



И в най-тъмната нощ,
около теб седефено блести.
Не са незабелязани искрите,
които описват силуета ти.
Всяко огледало
може да ги отрази,
но аз виждам
и чувам -
от тях музика звучи.






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??