Jan 30, 2014, 6:14 PM

Сега 

  Poetry » Love
454 0 0

Искам те такъв, сега,

моля те, не се променяй!

Защото знам, че за беда

ще бъдеш друг след време.

Няма да го има този огън,

който мен ме кара да горя.

Ще ми се иска да те гоня,

но не знам дали ще продължа.

Тръпчинките в усмивката ти избледняват

без да съм могла да се наситя.

Страстите започват да догарят,

а не искам да вървя сама по пътя.

Искам те такъв, сега,

моля те не се променяй!

Оставиш ли ме тук сама,

не знам каква ще бъда аз след време.

© Маргарита Н All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??