Aug 28, 2011, 2:19 PM

Сега и тук 

  Poetry » Love
633 0 2

Стоиш срещу мен и ме гледаш безмълвен.

А аз нервно дрънкам безсмислени думи.

Така те желая. Целуни ме най-сетне!

И взриви всички химични процеси помежду ни!

 

Само в моята глава ли неприлични мисли се разхождат?!

И на мен ли ми се струва, че и на тебе ти се ще

устните ми да подпалиш, тялото ми да докосваш...

Грешно ли разчитам знаците? Искаш ли ме или не?

 

Стига ме изпива с поглед! Сякаш бавно ме изгаряш.

Виж ме! Цялата треперя. Имай ме сега и тук!

Не ме оставяй да си тръгна! После и да съжаляваш -

ще е късно. Ще съм далече и обречена на друг.

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??