Oct 20, 2013, 8:30 PM

Сега или никога 

  Poetry » Love
585 0 1

С вятъра пътувай през гръдта ми

и на влюбена във мене се преструвай,

а истината запази

за мигa, във който те целувам,

ако студ не ме смрази...

Пътувай, с вятъра пътувай -

пред опознаващите ми очи,

намерила се в мене се изгубвай,

когато те потърся - помълчи...

Не спирай - любовта развявай -

очи и устни с нея отвори,

с глас висок във мен запявай,

не се срамувай - прекали...!

С костите ми възроди се,

усмивката ми ще отвори рай -

в него бързо заключи се

без да питаш какъв ще е краят...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??