Dec 3, 2007, 8:14 AM

Сега къде си, любов... 

  Poetry
1070 0 4
Сега къде си, любов,
да ме видиш как плача за него,
как ровя черната земя,
как шепна името му с пресъхнали уста...

Сега къде се криеш, любов -
някъде дълбоко в сърцето
или на някое черно място,
където изгаряш душите клети?

Сега къде си, любов,
да видиш детето - сираче,
как за баща си пита и плаче?

Да видиш майка клета,
как на сина си гроба прегръща,
а сърцето в гърдите й
с всеки нов удар се преобръща...

Сега къде си, любов,
когато него вече го няма,
когато очите вече пресъхнали
не плачат за твойта измяна?!!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??