May 8, 2007, 10:43 AM

Сега съм друга  

  Poetry
713 1 25
Сега съм друга -
с различно име съм.
Сега съм различна -
с друга душа и съвест.

Сега говоря -
със самочувствие и гордост.
Сега ще споря -
със всеки, който мине през тях.

Сега съм нова -
и трябва да е така.
Сега владея -
душата ти от другата страна.
21.01.2007


© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??