Jun 3, 2017, 12:34 PM

Сегашно бъдеще 

  Poetry » Other
228 0 0

Ще ме боли

цялото тяло

с едновременна болка на всичко и нищо.

Когато не знаеш какво те гори,

но знаеш, че значи безкрайност.

 

Ще ме боли

цялата кожа,

изтръпнала до безчувственост от настръхване.

Когато не знаеш как така още държи

всичко в теб, а не си вече спомен.

 

Ще ме боли

всяка точка от скалпа ми

с всеки косъм как се огъва по вятъра.

Когато не знаеш защо имаш още коси,

щом ги няма пръстите галещи.

 

Ще ме боли

всичко отвътре,

в спазми надигащо се до ново преглъщане.

Когато знаеш защо срещна мечтите си,

но не знаеш защо ли си тръгнаха.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

04.05.2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??