Nov 2, 2007, 1:55 PM

Семейство Пух 

  Poetry » Humour
1077 0 1

Мечо Пух и Меца Пух,

с топъл и дебел кожух,

живееха в хралупа на дърво,

ала никой не знаеше защо?!

Сутрин Мечо, като всички мечки,

отиваше в гората за сухи клечки -

на топло да се въргаля Меца

и радостно да си яде медеца...

Меца - на всички животни в гората -

лекуваше болести и рани,

Мечо с униформата позната

трябваше къщата да храни.

А когато бяха двама

 в легалцето от листа,

мечоци други няма,

да знаят що е любовта!!!!

С муцунките си сладки

дъвчеха и мед, и плодови близалки,

от всичко, що намира се в гората

Меца правеше салата.

А когато имаше футболна среща

между вълците и мечещкият отбор,

в Мечо палеше се страст гореща:

лудо викаше за гол!!!!

Меца пък обичаше да ходи

с приятелките мечки да говори,

 клюки горски разправят

по час, по два да се забавят!!!!

Животът на семейство Пух

сладък като боров мед все беше -

гушеха се в мечшки кожух,

от къщурката им само смях ехтеше!!!!

Всичките животни във гората

чудеха се - бива ли такава обич на земята?!...

Вълци, катерички и сърнички -

на семейство Пух радваха се всички...

© Маги Цанкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хахаха;>>Още една везничка,завладяна от магията ПУХ!
Random works
: ??:??