Nov 4, 2007, 11:37 PM

Сенки 

  Poetry » Love
683 0 17
 

Сенки се протягат помежду ни,

зад несподелените желания...

Думите ми не наказвай с думи,

кълнали сред гневно премълчаване.

 

В шепите ми си забравил зрънце -

ще го пазя, може би напролет...

Под клепачите ми плува слънце -

не прекършвай крехката ми воля!

 

Оцелях! Които ме отричаха,

Нека си останат в неведение:

Точно затова, че те обичам,

няма да съм бледо отражение!

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??