Сезоните менят се толкоз бързо,
те тичат - пролет, лято, есен, зима...
Стремим се да забавим, да не бързаме,
по-дълго на Земята да ни има...
Сезоните менят се толкоз бързо,
мени се и загадъчният климат...
Но любовта помага да не мръзнем
и любовта помага да ни има....
Сезоните менят се толкоз бързо...
КА
© Калин Алекс All rights reserved.