Aug 12, 2008, 8:55 PM

Шал 

  Poetry
760 0 9
Жадно е лятото...
За есен в момчешки разрошени сиви коси.
За синята бримчица в тъжното на очи.

Искаш ли топъл шал от нея да заплетем -
вместо дом, който никога няма с теб да сберем.

© Дана Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??