Jun 25, 2009, 11:48 AM

Шампанско 

  Poetry » Love
1565 0 7

Шампанско


Аз бях небе, а ти земя.

В алпийските ти езера

огледах себе си, а теб видях

и цъфналата ти душа.

 

Ти беше изгрев, аз пък залез.

Протегнахме ръце,

с нежна светлина огряхме

прегърнатите си сърца.

 

Докоснахме ръцете си красиво

и разменихме си халки.

Обвързахме се ний щастливо,

преплетохме души.

 

Шампанско, пръснало искри

върху приятелите наши -

сред фойерверки от звезди

огрели  пълни чаши.

 

В море от грейнали мечти

прегърнати се сляхме.

Сред стихнали звезди

любовен химн запяхме.

 

Е. и Б.

© Емилия Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??